15
Dec
08

Nu mai speria pisica ma !

Nu auzi ma sa nu sperii pisica ! 🙂

 

Stii doar cum sunt pisicile. Cand vezi o pisica si vrei s-o mangai trebuie sa faci urmatorii pasi : devii mai calm, nu te agiti, te lasi mai jos la nivelul ei, faci incet “pis pisss”. Deasemenea ajuta sa nu te uiti fix la ea, iar cand te uiti sa ingustezi putin privirea.

 

Sa nu crezi acum ca e diferenta prea mare in cazul fetelor. La fel , te apropii calm si incet, nu te uiti fix in ochii ei, aproape ca dai impresia ca esti timid (dar noi stim ca nu e asa ;)) , o atingi incet atunci cand zambeste, cand te atinge ea pe tine sau cand vorbeste.

 

Mai ca ma bufneste rasul cand ii vad pe baieti in club stand tantosi ca niste cocosi si cu priviri incruntate. O fi alfa sau sexy sa ai asa postura, dar le sperii pe fete daca te vad asa de prima data. Nu-i de mirare ca toti prietenii mai care sunt naturali cu fetele nu adopta deloc aceasta postura.

 

Paradoxal, atunci cand uiti de toate aceste reguli de comportament alfa si de postura, chiar atunci ai succes mai mult. E incredibil cat de mult iti creste eficienta atunci cand adopti aceasta metoda mai delicata de a te comporta cu fetele.

 

Deci incearca sa nu mai sperii pisica !


0 Responses to “Nu mai speria pisica ma !”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: