27
dec.
08

Iesi la agatat singur , ca sa evoluezi mai repede

Anturajul joaca un rol foarte important in viata ta. Cu cat te inconjori mai multi de oameni de la care ai ce invata, cu atat vei deveni si tu mai bun.

Dar ce te faci atunci cand anturajul pe care il ai momentan nu te sustine deloc? Cand mereu gasesti scuze de genul, „am iesit cu prietenii in club, dar nici unu n-are chef sa agate,” sau „erau fete frumoase, dar amicul meu nu ma sustine sa le abordam”.

Iesi singur la agatat !

Toti cei buni pe care ii stiu si care au devenit buni, au iesit singuri la agatat. pe strada, prin club, oriunde aveau ocazia sa cunoasca fete, au iesit.

Un wing iti poate fi de folos si te poate sustine, dar daca nu are experienta , mai mult te trage in jos cand esti pe val. Daca nu depinzi de un wing atunci cand iesi la agatat, vei evolua mult mai repede. Daca vreau sa agat gagici, agat gagici , nu imi pierd vremea cu discutii in club cu wingu, sau sa incerc sa-l aduc in starea propice socializarii atunci cand nu e.

Adevarul e ca iti trebuie o gramada de incredere in sine sa mergi de unul singur in club. Pentru inceput iesi pe strada, e mai simplu.

Tu esti singura persoana de care depinzi si asta iti ofera mult mai multa libertate in alegere, nu trebuie mai ceri parerea lui. Plus ca si jocul tau va deveni mai solid atunci cand nu depinzi de un wing pentru a deschide/ a crea atractie/ a izola.

In plus de asta, o fata cand vede ca nu trebuie sa dai socoteala altora despre ce faci tu, si totodata esti si discret cu privire la voi doi, va trece la fapte mult mai usor.

Daca chiar nu poti si nu poti iesi singur, o sa mai revin si cu niste metode de agatat cu wing,

Dar pana atunci, iesiti singuri la agatat !

Barbatul adevarat

Reclame

0 Responses to “Iesi la agatat singur , ca sa evoluezi mai repede”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: