12
Ian
09

Validarea si succesul in seductie

Toata lumea cauta validare , mai mult sau mai putin. 
Asta nu este neaparat un lucru rau, uneori iti este de folos validarea pentru a evolua si supravietui.

Dar atunci cand iesi pe „teren” si cauti validare din partea celor cu care interactionezi esti mancat. 
Atunci cand esti in „validation seeking mode” analizezi mult, toata energiea este concentrata in mintea ta, nu esti prezent pe moment, nu poti fi spontan mai deloc, esti un vampir energetic.

Ati vazut sau cunoscut oameni carismatici. Cand te aflii in prezenta lor simti un fel de camp invizibil care vine din directia lor. Si asta e unul din motivele pentru care te simti atras de ei. 

Dar cand esti in cautare de validare nu ai cum sa emani o astfel de prezenta pentru ca mintea ta tot cauta sa suga validare si analizeaza modul in care te percep cei din jur. 

Suzan Jeffers in cartea ei „Feel the fear and do it anyway” zicea ceva inteligent, de fapt as rezuma intreaga carte la o singura fraza :” Cei pe care ii abordezi se tem de modul in care ii percepi la fel de mult ca si tine” . Doua persoane necunoscute asta fac la inceput, isi analizeaza propria imagine afisata celorlalti.

Asa ca avand in vedere acest mic indiciu, poti sa stai linistit de acum incolo, pentru ca majoritatea oamenilor se gandesc mai mult la ei si la cum par in exterior , nu prea le pasa despre tine si saracutzul tau ego. 

Daca faci si tu la fel ca ei esti un mare egoist. 

Vei observa o mare diferenta in rezultatele tale atunci cand iti dai seama ca tu poti fi o sursa de validare pentru ei. Faptul ca tu le poti influenta imaginea de sine te va face sa te simti mult mai puternic. In loc sa iti pierzi timpul ocrotindu-ti egoul , te poti folosi de tine pentru a-i valida pe cei din jur. Te transformi dintr-un vampir energetic intr-un „trenuletz al dragostei” invitandu-i pe cei din jur la o calatorie fantastica.

Dupa ce faceti acest mic click in mintea voastra , multe din problemele de inner game vor disparea si veti afisa o incredere mult mai autentica .

 

Invata cum sa fii barbat cu femeile !


1 Response to “Validarea si succesul in seductie”


  1. 1 Jonny Bravo
    Martie 3, 2012 la 12:50 am

    Si cand invarti roata egoului iti pare ca mergi pe un teren necunoscut, dar asta este si cheia, cu cat este mai greu, cu atat mai bine

    -> Cei pe care ii abordezi se tem de modul in care ii percepi la fel de mult ca si tine


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: