Eveniment : Training 1 la 1: “Invata sa devii barbat”

Descriere: Vom face tot ce ne sta in putinta pentru a te trece la nivelul urmator

Vezi o femeie pe strada, iti place, o vrei, deja te furnica pe sira spinarii cind te gindesti cum miroase, cum vorbeste, ce piele fina si catifelata are, ce clipe minunate o sa petreceti impreuna si ce o sa faceti, dar nu, brusc tu te gindesti ca nu o sa ii placa de tine, ca are prieten, ca nu ai tu fatza de ea si oricum nu prea stii ce sa ii spui.

Simti ca ti se face rau, una dintre femeile care alearga despletite prin visele tale tocmai a trecut pe linga tine si tu nu poti face altceva decit sa ramii impietrit, pentru ca, esti realmente siderat si oricum nu poti face altceva pentru ca nu prea stii ce. Iti vine sa dai ochii pe spate si sa te imaginezi la 80 de ani, dupa ce ti-ai trait viata, spunindu-ti ca ar fi trebuit sa o opresti, sa ii spui ceva, orice, poate tine, poate deveniti prieteni si va veti desfata in budoarul ei parfumat

Pentru ce suntem noi aici? Pentru ca atunci cind vezi o femeie care iti place sa poti sa o cuceresti, pentru ca sa te intilnesti cu oameni care au succes la femei si sa invatam unii de la altii si sa mergem impreuna spre noi cuceriri. Suntem aici ca tu sa te simti bine, impreuna cu niste prieteni care au un ideal comun: sa le faca pe femei fericite, asa cum ele nici nu au visat.

Munca pe teren este mult mai importanta decat teoria. Asa ca nu ar trebui sa te astepti sa fi bombradat cu prea multe aspecte teoretice, doar lucruri de baza. Vom avea in vedere si faptul ca majoritatea petrec mult prea mult timp cu teoria si prea putin timp aplicand ceea ce citesc, asa ca nu te astepta sa vii la training doar pentru a avea o discutie profunda.

Daca tot ce faci este sa citesti teorie non-stop, se va creea un amalgam de informatie in creierul tau care va fi foarte greu de sortat atunci cand chiar ai nevoie de ea.

Pe cand noi, te vom arunca in cusca cu lei !

Te vom impinge (fizic) de la spate atunci cand eziti , te vom face sa sari cu mult peste limita zonei de comfort. Te vei intoarce gandindu-te “Nu-mi vine sa cred ca am putut face asa ceva”.

Vei practica pana si cel mai mic detaliu din teoria citita.

Pentru ca numai asta este formula sigura pentru a te schimba rapid.

Ce vei invata mai exact:

  • cum sa abordezi confident fete in asa fel incat sa te vada ca pe un barbat sexy si atractiv
  • exercitii de dezvoltare a masculinitatii tale naturale
  • cum sa ai o prezenta magnetica incat sa nu stai pe ganduri si sa obtii ce iti doresti in mod automat
  • descoperi si definesti ce iti trebuie pentru a actiona cu integritate, clarificarea scopului in viata
  • dinamica intimitatii si cum iti poate influenta viata, de la gasirea unui partener pana la aprofundarea relatiei curente

Antrenori disponibili:

  • pentru Bucuresti: Octavian, Paul, Stefanita, Adi(Quatze)
  • pentru Ploiesti (nou): Alex

Investitie: 100 RON pe sedinta (recomandam minim 4 sedinte la un interval de cateva zile),

sau pentru conditii speciale, putem discuta.

Durata unei sedinte: 2-3 ore, nu mai mult ca ti se prajeste creieru

Pentru a te inscrie la o sesiune de training contacteaza-ne pe site, povesteste-ne cate ceva despre tine si ce vrei sa obtii in urma acestui training .

Reclame


%d blogeri au apreciat asta: